KVARTERET GRISSLAN 14 I ÄNGELHOLM

Vill du bo mitt i Ängelholms charmiga centrum ett stenkast från Stadsparken och samtidigt omgiven av en lugn innergårdsmiljö då är Skolgatan 11 ett riktigt bra val av bostadsadress. Mitt emot Rönneskolan leder en gränd in till ett nytt flerfamiljshus med 36 unika lägenheter med 1 till 3 rum och kök.

I gränden möts du av en entréplats med gedigen marktegel, uppstammade träd och en varmgul tegelfasad. Bakom det uppglasade entrépartiet i ek med mässingsdetaljer kommer du in i en rymlig elegant ”lobby” med nischer för sittbänk, postfack och leveransboxar. Mönsterlagd klinker sätter prägel på det hotellinspirerade trapphuset. Kaffebruna tamburdörrar med trycken och tidningshållare också i mässing ger dignitet till din lägenhet.

Innanför entrén med praktisk golvklinker öppnar sig bostäderna med sin högklassiga utrustning och vackra material. Ljusa vitpigmenterade askgolv och släta vitmålade väggar är genomgående i alla rum.

Köken har målade pärlgrå luckor och en mörkgrå stenmönstrad bänkskiva. Alla vitvaror är i rostfritt utförande även så den självklara diskmaskinen. Badrummen är helkaklade och rymliga med egen tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsyta med överskåp.

Alla bostäderna är orienterade i bra väderstreck med stora ljusinsläpp och präglas av praktiska vardagslösningar och flexibilitet. De halvöppna till öppna ytsmarta planlösningarna gör att vare sig du väljer en etta, tvåa eller trea kommer bostaden upplevas ovanligt rymlig tillsammans med en takhöjd på 2,5 meter. Alla lägenheter har antingen generösa uteplatser eller balkonger med genuina smidesräcken. Till varje lägenhet hör ett förråd som finns nära tillgängligt antingen i trapphuset eller på bottenvåningen.

Utomhus ligger en charmig trädgård för möten och umgänge med dina grannar. Här samlas sittplatser vid en grill. Spaljéer med grönska, fruktträd, odlingslådor och en liten gräsmatta bildar tillsammans med marktegeln en ”oas” i staden. Din cykel parkerar du antingen i förrådet på gården eller vid någon av platserna ute nära entréerna. För bilar finns det 6 carportar och 10 p-platser.

Arkitektoniskt är byggnaden uppdelad i tre småskaliga huskroppar i 3 till 4 våningar plus takvåningar. Fasaderna får vackert tegel i tre ljusa kulörer och med stor omsorg om detaljering i murningen. Mörkbruna fönster och plåtdetaljer möter balkongernas smidesräcken i bronskulör. En ny gedigen byggnad med stark karaktär.

Den här typen av projekt är ett mycket bra sätt att bygga hållbart med utnyttjandet av befintlig mark och infrastruktur i staden. Detta självklart tillsammans med användandet av sunda gedigna material, värmepumpar och integrerade solceller på taken. I Kv Grisslan 14 bidrar du också med ett tillskott av människor i Ängelholms centrum som så väl behövs för stadskärnan.

Kv Grisslan 14 uppföres och förvaltas av Bropunkten Fastighets AB med en ambition att skapa en riktigt bra boendemiljö där du ska känna dig trygg och stolt att bo, dessutom till en rimlig hyra.

Vill du göra en intresseanmälan?

Mer information och hyresnivåer och uthyrningspolicy kommer i april 2022 men du är välkommen att göra en allmän intresseanmälan så kontaktar vi dig i vår.

  Jag/vi är intresserad av lägenhet i område:

   

  Sökande

  Medsökande

  Kan ordna borgen:

   

  Nuvarande boendeform:

  Nuvarande hyresvärd:

  Kontaktuppgifter hyresvärd:

   

  Med anledning av din intresseanmälan om lägenhet till PART Fastighetsförvaltning AB kommer PART att behandla personuppgifter om dig. PART är därmed personuppgiftsansvarig för uppgifterna.
  PART är i och med det skyldig att informera dig om hur och varför denna personuppgiftsbehandling sker. Du kan när som helst kontakta Personuppgiftsansvarig på telefon 035-295 90 80 för mer information.
  Uppgifter som du anger i anmälan behandlas för att vi ska kunna kontakta dig angående eventuella erbjudanden samt för att kunna förmedla kontakt mellan avflyttande och inflyttande hyresgäster. Uppgifterna behandlas av berörd personal inom PART. Ni har rätt att begära tillgång till personuppgifter som finns sparade om er och att få dessa rättade om de är felaktiga.
  Genom att ni och eventuell medsökande kryssar för "Jag/vi samtycker" i ovanstående anmälan och skickar den via internet, ger ni också ert fulla samtycke och godkännande enligt GDPR (personuppgiftslagen) till att PART Fastighetsförvaltning AB har full rätt att genomföra en kreditupplysning och inhämta all den information som man anser sig behöva för att kunna bedöma din ansökan. Ni lämnar också ert samtycke till att PART Fastighetsförvaltning lagrar, bearbetar och behandlar mina personuppgifter för de ovan nämnda ändamålen. Personuppgifterna kommer bara att behandlas under den tid som er ansökan är aktuell. Ni är också medvetna om att PART förbehåller sig rätten att fritt erbjuda och välja hyresgäst.