Fastighetsförvaltning Laholm

PART Fastighetsförvaltning AB vänder sig till fastighetsägare och deras hyresgäster i Laholm men även i södra Halland och norra Skåne. Vi erbjuder teknisk och ekonomisk förvaltning. Genom egen personal och lokalt förankrade underentreprenörer utförs tjänsterna med engagemang, kompetens, erfarenhet och personlig service.

En dag i PART’s värld

Icon på tre människor

Om oss

Hos oss arbetar allmänreparatörer, ventilationstekniker, snickare, vitvarutekniker, lokalvårdare, ekonomer och administratörer.

Icon på en hand som håller i ett hus

Tjänster

PART Fastighetsförvaltning AB är specialister på ekonomisk och teknisk fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och fastighetsbolag.

Icon på tre människor med pratbubblor

Genomförande

Vi utför våra tjänster med engagemang, kompetens, erfarenhet och personlig service.

Vad innebär då fastighetsförvaltning?

Ekonomisk förvaltning

Vi erbjuder ekonomisk förvaltning åt alla slags fastighetsägare: bostadsrättsföreningar, stiftelser, fastighetsbolag och privatpersoner. Vi tar ett helhetsansvar för ekonomi och administration för fastighetsägare och föreningar som är i behov av kvalificerade rutiner i anpassade avisering- och  ekonomisystem.

Administrativ förvaltning i Laholm

Den administrativa förvaltningen rör de hyresgästrelaterade frågorna. Hantering av uppsägningar, annonseringar, uthyrning, lägenhetsvisningar, besiktningar, kreditupplysningar och bedömningar, kontraktsskrivning, nyckelhantering

Teknisk förvaltning

Vi erbjuder våra kunder tillgång till kvalificerade fastighetsskötare, snickare, vitvaru- och ventilationstekniker. Våra lokalvårdare har många års erfarenhet och en yrkesstolthet som få. Vi ser över er fastighet med regelbundenhet för att säkerställa funktionen i de tekniska installationerna samt även för att upprätthålla en god trivsel.

Felanmälan

Här kan du anmäla fel som inte brådskar.
För akuta ärenden som inte kan vänta till nästkommande vardag:
Kontakta vår jour på 035-295 90 80.

  Frågor & Svar

  Nedan kommer vanliga frågor vi får som kanske redan kan hjälpa er nu.

  I vilka områden har ni lägenheter att hyra?

  Vi förvaltar lägenheter i Halmstad, Ängelholm, Helsingborg, Laholm och Falkenberg. Klicka på ”söker du lägenhet” där hittar du våra områden.

  Lediga lägenheter/hur ansöker jag om lägenhet hos PART?

  Klicka på ”Söker du lägenhet” och fyll i intresseanmälan. Har du inte fått något lägenhetserbjudande inom 6 månader måste du förnya din intresseanmälan genom att fylla i en ny.

  Jag har tappat bort/inte fått någon hyresavi?

  Eftersom du har skrivit på ett hyresavtal är du skyldig att betala din hyra i tid oberoende om du fått avi eller inte. Om du behöver några uppgifter angående din avi, kontakta oss via mail merinfo@wordpress-849044-3038100.cloudwaysapps.com
  Varje avi har ett eget ocr-nummer (referensnummer) och betalar du in med ett annat ocr-nummer än det som är på aktuell avi är det risk att inbetalningen inte blir registrerad på rätt sätt.

  Felanmälan

  Gällande fel som inte är brådskande kan du maila oss på felanmalan@partforvaltning.se eller genom att här på hemsidan klicka på ”felanmälan”.
  Skriv ditt namn, adress och kontaktuppgifter och vilket fel det gäller så utförligt som möjligt.
  För akuta ärenden som inte kan vänta till nästkommande vardag kontakta oss på 035-295 90 80. Efter ordinarie kontorstid så kommer du till vår jour.

  Vad innebär ekonomisk förvaltning för fastighetsägare?

  Ekonomisk förvaltning innebär att vi tar ansvar för ekonomin och administrationen för olika typer av fastighetsägare, såsom bostadsrättsföreningar, stiftelser, fastighetsbolag och privatpersoner. Vi erbjuder kvalificerade rutiner för anpassade aviseringar och ekonomisystem.

  Vilka tjänster ingår i den administrativa förvaltningen?

  Den administrativa förvaltningen inkluderar hantering av hyresgästrelaterade frågor såsom uppsägningar, annonseringar, uthyrning, lägenhetsvisningar, besiktningar, kreditupplysningar, bedömningar, kontraktsskrivning och nyckelhantering.

  Vad innefattar den tekniska förvaltningen?

  Den tekniska förvaltningen ger tillgång till kvalificerade fastighetsskötare, snickare, vitvaru- och ventilationstekniker. Lokalvårdare med många års erfarenhet ser till att fastigheten regelbundet genomgår underhåll för att säkerställa funktionen i tekniska installationer och trivsel för boende.

  Vilka typer av fastighetsägare kan dra nytta av era tjänster?

  Vi erbjuder våra tjänster till alla typer av fastighetsägare, inklusive bostadsrättsföreningar, stiftelser, fastighetsbolag och privatpersoner.

  Varför är det viktigt att anlita professionell fastighetsförvaltning?

  Professionell fastighetsförvaltning säkerställer effektiv hantering av ekonomi, administration och teknisk underhåll, vilket bidrar till en väl fungerande fastighet och nöjda hyresgäster.