Karriär

PART Fastighetsförvaltning AB är specialister på ekonomisk och teknisk fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och fastighetsbolag.
Hos oss får du uppleva det lilla företags närhet till kunder och kollegor. Du är med och kan påverka både din vardag och din utveckling.
En förutsättning för att trivas hos oss på PART är att du är ambitiös, tar ansvar och gillar att arbeta i ett högt tempo och har en positiv attityd. Du ska också tycka om att bli sedd och göra skillnad i ditt arbete. Vår största tillgång är vår personal och vi har stort fokus på att skapa och bibehålla arbetsglädje.
I vår affärsidé finns uttalat att vi utför våra tjänster med engagemang, kompetens, erfarenhet och personlig service. Det är viktigt för oss för det är just det som skiljer oss från andra i branschen. Vi ställer höga krav på Dig men om du står för engagemanget och personlig service både externt mot våra kunder, som utgörs av fastighetsägare och dess hyresgäster, och internt mot dina arbetskamrater så ser vi till att du får kompetensutveckling och erfarenhet.

Hos oss arbetar allmänreparatörer, ventilationstekniker, snickare, vitvarutekniker, lokalvårdare, ekonomer och administratörer. PART är ansluten till kollektivavtal Almega Tjänsteförbunden/ Fastigheter och Fastighetsanställdas förbund. Vi är alltid på jakt efter fler engagerade och duktiga medarbetare med rätt inställning till arbete. Vore detta något för dig?

Se lediga jobb här →

Välkommen att maila din intresseanmälan till Peter N Hellström, peter@partforvaltning.se